Vágólapra másolva!
Bryan Robson hosszú idő után először vállalkozott arra, hogy immár nyilvánosan is találgatásokba bocsátkozzon Gera Zoltán visszatérése kapcsán. A WBA menedzsere szerint a magyar középpályás a hétvégi Chelsea elleni meccsen még nem, de azt követően már ott lehet a pályán. Robson úgy számol, hogy a Birmingham City elleni városi derbin - amely egyben kiesési rangadó is - vetheti be először a "Magic Magyar"-nak becézett játékost. Bryan Robson minderről egy birminghami sajtótájékoztatón beszélt.

"Két sérültünk közül Steve Watson talán már a Chelsea ellen is ott lehet a pályán, de ebben még nem vagyunk azért biztosak, figyelni fogjuk az állapotát a következő napokban. Zoltán számára a szombat még biztosan korai lenne, de úgy vélem, hogy a Birmingham City ellen már számításba vehetem. Ehhez persze az kell, hogy az addig hátralévő időben ne érje őt semmilyen sérülés, ne következzen be visszaesés az állapotában. A héten folyamatosan tudott edzeni, és egyre jobban néz ki, így bizakodhatunk. A Birmingham elleni meccsen már háromhetes intenzív edzésmunka után léphetne pályára, ami elegendőnek tűnik."

A West Bromwich Albion március 11-én, szombaton 13 órakor idegenben lép pályára a városi rivális ellen, amely jelenleg három ponttal van lemaradva Geráék mögött, és kieső helyen áll. A mérkőzés kulcsfontosságú lesz, hiszen a City esetleges győzelmével megelőzheti a West Bromwichot, míg Gera Zoltán csapata a kieső zónába zuhanhat. Bryan Robson azt reméli, hogy erre nem kerül sor, és csapata - már Gerával a soraiban - olyan eredményt ér majd el, mellyel továbbra is maga mögött tartja riválisát.

A West Brom és a Birmingham City szurkolói már most az év mérkőzésének tekintik a jövő heti találkozót, amely egyébként legendásan nagy rivalizálást szokott hozni a két ősi ellenfél között.