Vágólapra másolva!
Továbbra sem megy idegenben a Fulhamnek a Premier League-ben, a 35. fordulóból előrehozott mérkőzésen ugyanis 5-1-es vereséget szenvedtek a londoniak a Liverpool vendégeként.

Egy szögletet követően szerezte meg a vezetést a Liverpool, Luis Garcia csúsztatta tovább a labdát a rövid oldalon, a hosszún pedig Fowler két védő között bólintotta a kapuba, ez volt az Anfield Road nagy kedvencének első gólja visszatérése óta.

Meglepetésre a Fulham nem zuhant össze, és hamar egyenlített, egy kontra végén Boa Morte tálalt mesés labdát John elé, aki felbőrözte Reinát. A vendégjátékosok a saját kapujuk előtt is veszélyesek voltak, Knight rúgott lukat, amiből indult a Liverpool, Fowler passza után Kewell lőtt középre, és Brown öngólt érően akadt bele a labdába.

A második félidőben mindkét fél megdöngette a kapufát, előbb Luis Garcia tekerése csattant a kereten, aztán Knight bólintása landolt a lécen. Morientes már pontosabban célzott, az akció elején Gerrard osztott ki egy óriási kötényt a jobb oldalon, aztán a beadása után a csereként beszálló Cissé bólintását még kiütötte Warner kapus, de a nagy kavarodás végén a spanyol csatár találta meg a labdát, és 5 méterről a léc alá vágta.

A hajrára maradt két hazai gól, előbb Gerrard gurításába tette bele a lábát Crouch, aztán a Fulham védőinek szerencsétlenkedése után Warnock lőtte az ötödiket. A Fulham továbbra is pocsékul szerepel idegenben, Chris Coleman csapata tavaly május óta nyeretlen vendégként.

Premier League, a 35. fordulóból előrehozott mérkőzésen:
Liverpool - Fulham 5-1 (2-1)
gól:
Fowler (16.), M. Brown (35., öngól), Morientes (70.), Crouch (89.), Warnock (91.), illetve C. John (25.)

Az FA-kupában megismételt mérkőzésen találkozott a West Ham és a Bolton, és az első összecsapáshoz hasonlóan ezúttal sem hozott döntést a rendes játékidő, a hosszabbításban aztán Harewood góljára nem volt válasza a Wanderersnek, ezzel a Kalapácsosok jutottak a nyolc közé, ahol a Manchester City lesz az ellenfelük.

FA-kupa, nyolcaddöntő, megismételt mérkőzés:
West Ham United - Bolton Wanderers 2-1 (1-1, 1-1, 2-1) - hosszabbítás után
gól:
Jaaskelainen (10., öngól), Harewood (96.), illetve K. Davies (31.)