Vágólapra másolva!
Az Internazionale szeretné megszerezni Ruud van Nistelrooyt, a Manchester United holland válogatott labdarúgóját. Massimo Moratti elnök bejelentette, a milánói együttes a MU-csatáron kívül Thierry Henryt, az Arsenal francia támadóját is leigazolná. 

"Nagyon jó csatár, és tudom, hogy jelenleg boldogtalan a klubjánál" - mondta van Nistelrooyról a The Times szerdai számában Massimo Moratti, a milánói egyesület tulajdonosa, aki arra utalt, hogy a 29 éves támadó az utóbbi időben kegyvesztett lett Sir Alex Ferguson vezetőedzőnél. A szakvezető a csapat utóbbi négy meccsén csak a kispadra ültette. Van Nistelrooy 2001-ben a PSV Eindhoventől igazolt 31 millió euróért Manchesterbe.

Moratti korábban kijelentette, hogy a brazil Ronaldót (Real Madrid) és a francia Henryt (Arsenal) is szívesen látná az Interben. Utóbbiról újfent nyilatkozott: "Meg kell várnunk, hogy elfogadja-e a londoniak ajánlatát, ha azonban távozni szeretne, akkor mi harcba szállunk a kegyeiért. Fantasztikus játékos, vezetőként és szurkolóként is ilyen futballistát akarok látni a csapatban."

Henry - akinek szerződése jövő nyáron jár le - az 1998/99-es szezonban 16 mérkőzésen pályára lépett a Juventusban, de saját bevallása szerint nem tetszett neki az olasz futball, így a szigetországba tette át székhelyét.