Vágólapra másolva!
Gellei Imre irányításával Győrben is veretlen maradt a Ferencváros a labdarúgó Borsodi Ligában: a fővárosi gárda az 1-1-es döntetlennek köszönhetően tizenegyedik mérkőzésén nem kapott ki, míg a hazaiak öt találkozó óta nyeretlenek.

Borsodi Liga, 22. forduló:
Győri ETO FC - Ferencváros 1-1 (0-0)
Győr, 3000 néző
v.: Arany
Győr: Stevanovic - Zsók (Lajtos, 70.), Jäkl (Hegedűs, 81.), Mátyus, Hanák - Regedei, Bank, Vincze O., Varga - Priskin (Szabó Zs., 57.), Bajzát.
Ferencváros: Kemenes - Balog, Tímár, Budovinszky, Leandro - Szalai (Csepregi, 69.), Bognár, Lipcsei, Laczkó - Jovánczai (Bajevszki, 85.), Tőzsér.
gól: Bajzát (89.), illetve Tőzsér (48.)
sárga lap: Bajzát (89.)

3. perc: Az első helyzet a hazaiaké, Priskin lövése Kemenes ölében kötött ki.

13. perc: Lipcsei szöglete után Laczkó fejelt 6 méterről, Stevanovic lábbal hárított.

28. perc: Laczkó szerzett labdát a győri térfélen, de 15 méterről mellé durrantott.

30. perc: Mátyus vitte végig a labdát a teljes pályán, majd Vargához passzolt, az utolsó pillanatban kapcsoló zöld-fehér védelemből Tímár lépett bele lövésébe.

35. perc: Leandro lepattanó lövését Tímár centikről bepofozta a hazaiak kapujába, de Arany les miatt érvénytelenítette a találatot.

38. perc: Lipcsei remek szóló végén ívelt középre, de Mátyus fejjel tisztázott a berobbanó Jovánczai elől.

42. perc: Balog ugrott ki, éles szögből leadott lövése a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.

45. perc: Priskin rontott kapura, de Kemenes kapus az utolsó pillanatban lábbal szerelt.

48. perc: Laczkó beadását Mátyus a kaputól 14 méterre helyezkedő Tőzsér elé bólintotta, aki mellel levette a labdát, majd ballal a kapu jobb oldalába helyezett (0-1).

55. perc: Zsinórban rugdosta a szögleteket a Győr, Bajzát került a legközelebb a gólszerzéshez, de az ötösről egy védőbe lőtt.

67. perc: Bajzát 10 méterről próbálkozott újra, Tímár vetődött bele a lövésbe.

75. perc: Tőzsér a 16-os vonaláról bombázott, Stevanovic vetődve védett.

84. perc: Laczkó becsapott két győri védőt, beadását Tőzsér 7 méterről, tiszta helyzetben lőhette kapura, Stevanovic bravúrral hárított, a kipattanó labdát Csepregi csúnyán mellé lőtte.

90. perc: Az asszisztáló vendégvédők között Bajzát fordult kapura, és a labdát Kemenes lába között ellőve egyenlített (1-1).

Az első félidőben mindkét gárda sokat támadott, de a lehetőségek vagy kimaradtak, vagy a kapusok hárítottak. A fordulás után a vendégek megszerezték a vezetést, s az előnyt megpróbálták tartani. A hajrában a Fradi eldönthette volna a három pont sorsát, ehelyett azonban a Győr Bajzát révén egyenlített.

MobilPress / (MTI)