Vágólapra másolva!
Benito Floro, a Real Madrid labdarúgócsapatának sportigazgatója egy rádiónak elmondta: a jelenleg az Internazionaléban szereplő brazil Adriano és a Liverpoolt erősítő angol Steven Gerrard áll nyári kívánságlistájuk élén.

"Egy olyan erőteljes középcsatárra van szükségünk, mint Adriano" - nyilatkozta a Caldena SER állomásnak a sportvezető. Továbbá kiemelte, hogy egy kiemelkedő tudású középpályás is kell a csapatba, legfőképpen abban az esetben, ha a francia Zinedine Zidane úgy dönt, visszavonul a németországi világbajnokság után.

Floro hangsúlyozta, olyan csapatot szeretnének felépíteni, amely ismét képes lesz valamilyen címet begyűjteni, hiszen a legutóbbi három szezont komolyabb siker nélkül zárta, zárja az együttes.

Az edzőkérdésről szólva a sportigazgató a Getafe jelenlegi trénerét, Bernd Schustert említette, mint Juan Ramon Lopez Caro lehetséges utódját. "Ismeri a spanyol futballt és olyan felfogásban szereti játszatni csapatát, amilyet a Real Madrid is akar" - méltatta a német szakembert Floro.

A Real jelenleg csak harmadik a bajnokságban - 13 ponttal lemaradva az első Barcelonától -, a Bajnokok Ligájából már a nyolcaddöntőben, a Király-kupából pedig az elődöntőben búcsúzott.