Vágólapra másolva!
A Bayern München 0-1-ről fordított a VfB Stuttgart ellen a Bundesliga 32. fordulójában, és ezzel két mérkőzéssel a bajnokság vége előtt öt ponttal vezeti a tabellát a Hamburg előtt. A Werder Bremen 5-3-ra nyert a Duisburg ellen, amely így elbúcsúzott az első osztálytól.

A listavezető Bayern München a hatodik percben hátrányba került hazai pályán, amikor Tiffert szöglete után Ljuboja a bal sarokba bólintott. Öt perccel később jött az egyenlítés, Lucio tört előre, aztán Santa Cruzhoz passzolt, aki egy lövőcsel után 20 méterről ballal lőtt a jobb sarokba.

A félidő végén a vezetést is megszerezték a bajorok, Hargreaves ment el a jobb oldalon, belül Pizarro lerázta az embereket magáról, majd a belőtt labdánál megelőzte Hildebrandot, és a rövid saroknál a hálóba pörgetett. A második játékrészt is góllal kezdte a címvédő: Lucio ívelte fel a labdát, amit Makaay fejelt le, és Schweinsteiger ballal 20 méterről a bal sarokba zúdított, Hildebrand ugyan beleért a lövésbe, de kitolni nem tudta. A müncheniek ezzel két körrel a vége előtt öt ponttal vezetnek a Hamburg előtt, csodaszámba menne, ha innen elbuknának.

A bajnokságban legtöbb gólt szerző Werder Bremen Duisburgban rendezett gólfesztivált, a brémaiak a 31. percben már 3-0-ra vezettek, aztán a hazaiak ugyan 3-2-re visszakapaszkodtak, de Klose és Klasnic mindent lerendezett. A Duisburg ezzel a vereséggel kiesett az élvonalból, és könnyen lehet, hogy a Köln is követi, amely már csak csak abban bízhat, hogy mind a két találkozóját nyeri, miközben a Wolfsburg kétszer zakózik.

A Farkasok most nem remekeltek, a Bódog Tamás nélkül felálló Mainz egy sima hármast rúgott nekik, és ezzel hárompontos előnyre tett szert a Frankfurtban ikszelő Kaiserslauternnel szemben. A Schalke sokáig szenvedett a Bielefeld ellen, végül Larsen és Hamit Altintop döntötte el a három pont sorsát a hajrában.

Bundesliga, 32. forduló:
Bayern München - VfB Stuttgart 3-1 (2-1)
gól: Santa Cruz (11.), Pizarro (44.), Schweinsteiger (46.), illetve Ljuboja (6.)

Wolfsburg - Mainz 0-3 (0-1)
gól: Thurk (5.), Auer (81., 85.)

Duisburg - Werder Bremen 3-5 (2-3)
gól: An Dzsun Hvang (41.), Ahanfuf (45+2., 76.), illetve Micoud (4., 16.), Klose (31., 75.), Klasnic (86.)

Schalke 04 - Arminia Bielefeld 3-1 (1-0)
gól:
Asamoah (40.), Larsen (81.), Hamit Altintop (88.), illetve Küntzel (50.)

Eintracht Frankfurt - 1. FC Kaiserslautern 2-2 (0-1)
gól: Köhler (50.), Amanatidisz (69.), illetve Reinert (16.), Ziemer (82.)