Vágólapra másolva!
A belga St. Trond magyar középpályását, Hajnal Tamást az 1. FC Kaiserslautern teszteli. A Southampton FC végleg megvette a Tottenham Hotspurtől a lengyel csatárt, Grzegorz Rasiakot, aki kölcsönben szerepelt a Szenteknél.

A Wigan Athletic francia jobbhátvédje, Pascal Chimbonda iránt a Tottenham Hotspur is érdeklődik. A Fulham FC dán balhátvédje, Niclas Jensen valószínűleg hazatér az FC Köbenhavnbe. A Sevilla FC az Arsenal FC jelenleg sérült kameruni jobbhátvédjét, Laurent szemelte ki.

A Hertha BSC középpályását, Torben Marxot az Arminia Bielefeld csábítja. A VfB Stuttgart veterán horvát játékosának, Zvonimir Soldónak az észak-amerikai profi ligából van ajánlata. A Sampdoria két játékosa, Francesco Flachi és Sergio Volpi is meghosszabbította kontraktusát.

Olasz lapértesülések szerint az AC Milan az FC Barcelona mexikói focistáját, Rafael Márquezt szeretné leigazolni. A Benfica jobbszélsőjét, Simao Sabrosát a Fiorentina is kiszemelte.

A nyáron valószínűleg Denílson, Jean-Claude Darcheville és Bruno Cheyrou is távozik a Girondins Bordeaux-tól. A Tottenham Hotspur védője, Ledley King négy évvel meghosszabbította szerződését.