Társoldalunk:

Ünneplésre készül a Bayern és a Juventus

2006.05.05. 11:04

Az olasz bajnokság 37. fordulójában a Juventus története 29. scudettóját gyűjtheti be, amennyiben hazai pályán legyőzi a Palermót, az AC Milan pedig nem nyer a Parma otthonában. Az elmúlt fordulóban a Zebrák egy nagy hullámvölgy után fantasztikus játékkal kirukkolva könnyedén nyertek a Siena otthonában, így a Palermo elleni találkozón már ismét favoritnak számítanak még akkor is, ha a vendégek már sok borsot törtek a nagycsapatok orra alá.  

A Juvénál sérülés után visszatérhet a csapatba Gianluigi Buffon és Fabio Cannavaro is, így Fabio Capello vezetőedző a legerősebb tizenegyét küldheti pályára. 

A Milannak minden bizonnyal meg kell majd szenvednie a sikerért, hiszen a Parma a kezdeti nehézségek ellenére a bajnokság végére rendkívül kiegyensúlyozott, erős középcsapattá lett. "Az igazi nyomás most a Juventuson van. Nekünk nincs vesztenivalónk, így nem is figyelünk majd az ellenfélre, játsszuk a saját játékunkat" - nyilatkozta Marek Jankulovski, a milánóiak cseh légiósa. 

A Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért harcoló Fiorentina a Regginát, míg a lila-fehérek közvetlen ellenlábasa, az AS Roma a Trevisót fogadja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK