Vágólapra másolva!
Hosszú idő után újra korábbi kubjánál, a Ferencvárosnál edzett Gera Zoltán. A WBA játékosát hatalmas szeretettel fogadták az Üllői úton egykori játékostársai, valamint korábbi edzője, Gellei Imre.

Videoriport

A régi játékostársak - élükön a jóbarát Lipcsei Péterrel - régi ismerősként üdvözölték Gerát, több fiatal labdarúgó viszont először készülhetett együtt a Ferencváros egykori támadójával. A szerdai, mintegy másfél órás edzésen Gera a többiekkel együtt végezte a gyakorlatokat.

"Nagy öröm volt újra a Fradiban edzeni" - mondta a játékos. "Ismételten szeretném megköszönni Gellei Imrének, illetve Tepszics Ignácnak, hogy lehetővé tették számomra, hogy a válogatott edzőtábora előtt a Ferencvárosban készülhessek, és így reményeim szerint megfelelő állapotban várhatom majd az angolok elleni meccset."

"Több ferencvárosi játékossal tartom a kapcsolatot a mai napig is, de a fiatalabbakkal természetesen még nem játszottam együtt. Azt mindenesetre jó érzés volt látni, hogy vannak igazán tehetséges srácok a Fradiban, többen is megleptek azzal, milyen ügyesen bántak a labdával, remélem, eredményes pályafutás áll mindannyiuk előtt."

"Angliában is remekül érzem magam, de jó érzés volt újra abban a különleges atmoszférában edzeni, ami az Üllői úton tapasztalható, ahol felszabadultabb a légkör, így a következő napokban is örömmel látogatom majd a Fradi-edzéseket."