Futsal: az Aramis egy lépésre a címvédéstől

2006.05.26. 15:22

A címvédő Colorspectrum Aramis hétfőn hazai pályán, míg csütörtökön idegenben diadalmaskodott a Gödöllő ellen, így már 2-1-re vezet a három nyert találkozóig tartó NB I-es futsalbajnokság döntősorozatában. Mindez azt jelenti, hogy jövő hétfőn egy esetleges sikerrel megvédi bajnoki címét Soós Ferenc budafoki 4+1-es együttese.

A futsal NB I első, gödöllői döntőjében a vendéglátó Bikák az utolsó másodpercekben szerzett góllal 6-5-re legyőzték a Colorspectrum Aramist. A második, budafoki találkozón a tavalyi aranyérmes győzött parázs csatában 4-3-ra. A hétfői meccs hajrájában a reklamáló gödöllői trénert, Kis Jánost, valamint a Bikák válogatott játékosát, Madarász Jánost is kiállította a játékvezető - előbbi három-, utóbbi kétmeccses eltiltást kapott.

A megtizedelt - és a finálé előtt esélyesebbnek tartott - Gödöllő csütörtökön újra át szerette volna venni a vezetést, amihez közel is állt, ám a rendes játékidő döntetlent hozott, majd a kétszer ötperces hosszabbítás után büntetőrúgások következtek. Lódi Tamás a meccs során két büntetőt is értékesített, de a ráadás utáni pontrúgó-párharcban utolsó hazai játékosként hibázott, így az Aramis idegenben legyőzte a Bikákat, és már csak egy lépésre van a címvédéstől.

Futsal NB I, döntő, második mérkőzés:
Colorspectrum Aramis - Gödöllői Futsal Klub 4-3

Harmadik mérkőzés:
Gödöllői Futsal Klub - Colorspectrum Aramis 5-5, büntetőkkel: 6-7
A három nyert meccsig tartó párharc állása:
2-1 az Aramis javára.

A további program
Negyedik mérkőzés:
Colorspectrum Aramis - Gödöllői Futsal Klub - május 29., hétfő, 19 óra (tv: Sport Klub)
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok

Ötödik mérkőzés (amennyiben szükség van rá):
Gödöllői Futsal Klub - Colorspectrum Aramis - június. 1., csütörtök, 20.30 (tv: Sport Klub)
Gödöllő, Szent István Egyetem sportcsarnoka

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Ajánlataink