Társoldalunk:

Bozsik védőket cserélt, Owen nem játszik

2006.05.30. 14:23

Meglepő módon az angol szurkolók nem érzik úgy, hogy labdarúgó-válogatottjuk esélyes lenne a jövő pénteken rajtoló világbajnokságon, sőt akad olyan közöttük, aki szerint Sven-Göran Eriksson csapata a kedden közép-európai idő szerint 21.05-kor kezdődő, magyarok elleni barátságos felkészülési mérkőzésen sem nyer.

"Esélyünk sincs a végső diadalra, vesztesek vagyunk. Negyven éve nem nyertünk semmit, azóta igazán még a siker közelében sem jártunk. Legjobb esetben is csak az elődöntőig jut az angol csapat. Azon se lepődnék meg, ha Magyarország legyőzne minket" - mondta egy brit szurkolóhoz "illően" hiányos fogsorral rendelkező Manchester City-rajongó.

Arra a kérdésre, hogy megtekinti-e a manchesteri összecsapást, azonnal nemmel válaszolt, indoklásként csak annyit jegyzett meg, évente egyszer hajlandó az Old Traffordra menni.

"Nem igazán ismerem a magyarokat, de ez nem jelenti azt, hogy ne nyerhetnének. A fehéroroszok ellen sem sziporkázott válogatottunk, igaz akkor a második vonal lépett pályára, ugyanakkor szerintem a legjobbak még nem pihenték ki az elmúlt idény fáradalmait" - fűzte hozzá mondandójához a Timként bemutatkozó drukker, aki hozzátette, nem szereti a lábközépcsont-törés után lábadozó Wayne Rooneyt - aki nem mellesleg a számára ősi rivális Unitedben futballozik -, de visszatérése szerinte sokat lendítene a válogatotton.

Végezetül barátjával együtt arra az álláspontra helyezkedett, hogy Brazília megvédi világbajnoki címét, mert Ronaldinho a világ legjobb játékosa, akit jelenleg senki nem tud feltartóztatni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK