Társoldalunk:

Ki megy ma? - Forlán, McFadden

2006.08.17. 11:20

A West Ham United hárommillió euróért megvette a Norwich City kapusát, Robert Greent. A Bayern München angol középpályását, Owen Hargreavest a Manchester Uniteddel hozták kapcsolatba.

A Blackburn Rovers új-zélandi hátvédje, Ryan Nelsen négy évvel meghosszabbította szerződését. A Manchester City francia védője, Sylvain Distin a Middlesbrough FC-ben kötött ki. A Racing Santander az RCD Espanyol középpályásával, Ivan de la Penával erősítene.

A Villarreal CF uruguayi csatárát, Diego Forlánt a Portsmouth FC szeretné leigazolni. Az Everton FC skót támadója, James McFadden négy évvel meghosszabbította szerződését. Az FC Nantes paraguayi edzője, Julio César Cáceres a spanyol bajnokság újoncához, a Gimnastic Tarragonához szerződött.

A Charlton Athletic megszerezte a Tottenham Hotspur ír szélsőjét, Andy Reidet. A Valencia CF megvette az olasz Empoli csatárát, Francesco Tavanót. A Reggina albán csatára, Erjon Bogdani a Chievo Veronában köthet ki. Dirk Kuyt holland lapértesülés szerint a Liverpoolhoz szerződik, és a Feyenoord klubcsúcsot jelentő 18 millió dollárt kap a válogatott játékosért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK