Vágólapra másolva!
Alig tíz napja van Gera Zoltánék edzőjének, Bryan Robsonnak, hogy támadók leigazolásával enyhítse együttese csatárgondjait.

Miután a West Bromwich Albion szinte az összes gólvágóját eladta, illetve a rendelkezésre állók közül többen sérüléssel bajlódnak, Gera az idei bajnokságban már több alkalommal kénytelen volt csatárt játszani, pedig Robson is elismeri, hogy a magyar játékos előretolásával teljesen szétesik a csapat játéka, gyakorlatilag nincs kreatív középpályása, aki alakítaná a támadásokat.

Úgy tűnik, hogy a legutóbbi UEFA-kupa-döntős Middlesbroughból érkezhet a segítség, miután valószínűsíthető, hogy a Robson által korábban csábított Arturo Lupoli és Tomasz Radzinski közül egyik sem igazol a WBA-hoz.

A szakvezető legújabb kiszemeltje Malcolm Christie, aki az elmúlt időszakban sérüléssel bajlódott. A 146 élvonalbeli meccsen 37 alkalommal eredményes, korábbi angol utánpótlás-válogatott támadónak egyelőre nem sok esélye van arra, hogy a Yakubu, Viduka, Maccarone trió mellett beverekedje magát a Boro kezdőcsapatába, ezért a hírek szerint hajlana a klubváltásra.

Christie 2003-ban igazolt a Middlesbrough-hoz a Derbytől 3 millió fontért. Az akkori klubváltás azért volt érdekes, mert County 60-szoros áron értékesítette a Nuneaton Boroughtól 1998-ban megvásárolt játékost.

Robson egyébként két éket igazolna a következő hetekben a csapatába. A hírek szerint a másik kiszemelt az Arsenal játékosa, Jeremie Aliadiere. A francia utánpótlás-válogatott játékos nem ismeretlen a birminghamiek számára, hiszen a tehetség 2003-ban szerezte első bajnoki gólját - a WBA ellen...