Társoldalunk:

Puskás állapota súlyos, de stabil

2006.09.14. 17:27

Változatlan az állapota Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás 79 éves játékosának, akit kedd este óta a Kútvölgyi Kórház intenzív osztályán kezelnek. Az MTI értesülése szerint Puskás állapota súlyos, de stabil.

Fotó: MTIAz osztály ügyeletes orvosa a távirati iroda érdeklődésére annyit mondott: péntek délelőtt tartózkodik bent olyan személy, aki esetleg nyilatkozhat Puskás Ferenccel kapcsolatban.

Szöllősi György, a legendás támadóról írt könyv szerzője az MTI-nek csütörtökön annyit mondott, hogy ő sem rendelkezik új információkkal. Annyit tud, hogy Puskás felesége a lehető legtöbb időt férje mellett tölti.

Puskás Ferencet hat éve folyamatosan a Kútvölgyi Kórházban kezelik.

Buzánszky Jenő az Aranycsapat tagja azt mondta, hogy az intenzív osztályon javult Puskás állapota.

"Szerdán bent voltam Öcsinél, a vérnyomása az állapotához képest megfelelő volt, éppen aludt, de szépen, egyenletesen lélegzett, még horkolt is egy kicsit" - mondta Buzánszky. "Ma nem tudtam meglátogatni, de telefonon beszéltem a főápolójával, aki azt mondta, hogy nemcsak stabilizálták az állapotát az intenzíven, hanem talán valami enyhe javulást is sikerült elérni. Személyes tapasztalataim és a kórházból kapott információk alapján úgy gondolom, hogy bár vitathatatlanul súlyos Öcsi állapota, aggodalomra nincs ok."

KAPCSOLÓDÓ CIKK