Vágólapra másolva!
Valamennyi eddig pályára lépett NB I-es csapat továbbjutott a labdarúgó Magyar Kupa harmadik fordulójából. A diósgyőriek jövő kedden játszanak Baktalórántházán, a nemzetközi kupákban elindult és már kiesett együttesek - a DVSC-TEVA, az Újpest FC és az FC Fehérvár - a következő körben kapcsolódnak be a kupasorozatba. A másodosztályba visszasorolt Ferencváros egy góllal nyert a Kaposvölgye ellen, a találkozót az élvonalbeli Kaposvári Rákóczi stadionjában rendezték.

Kaposváron Nagyberki település csapata és a Ferencvárosi TC kupameccsének befejezése előtt véget vetettek a főtéren a szerdai tüntetésnek a demonstrálók, a szervezők - mint mondták - ezzel azt akarták elkerülni, hogy randalírozó szurkolók keveredjenek közéjük.

Ezúttal is hat óra körül kezdtek el gyülekezni a demonstrálók, s most is mintegy 300-an vettek részt a tüntetésen, ám az immár "megszokott" forgatókönyvtől eltérően nyolc óra helyett már negyed nyolckor véget ért a rendezvény.

A legjobb 32 közé jutásért játszott kupamérkőzést 2-1-re a Ferencváros nyerte a Kaposvölgye Vállalkozók SC-Nagyberki nevű megyei csapat ellen. A szurkolók kilenc óra körül rendbontás nélkül távoztak mind a stadionból, mind a városból. A rendőri biztosítás a helyszínen tartózkodó újságírók szerint a szokottnál "erősebb" volt, a pályaudvarra tartó fővárosi szurkolókat lovas rendőrök kísérték.

Magyar Kupa, 3. forduló (a 32 közé jutásért):
Létavértes (III. osztályú) - Vác 0-1
Törökszentmiklós (III.) - MTK Budapest 0-8
Budakalászi MSE (II.) - Paks 0-1
Monor SE (III.) - Budapest Honvéd 2-6
Koroncó SE (megye I.) - Győri ETO FC 2-7
Sárszentmiklósi SE (megye I.) - FC Sopron 0-1
Elmax-Vasas SE (III.) - FC Tatabánya 1-2
Csurgói TK (III.) - Kaposvári Rákóczi 0-3
Andráshida LSC (III.) - ZTE FC 2-4
Felcsút SE (II.) - PMFC-Pécs Plaza 0-2
Kaposvölgye (II.) - Ferencváros (II.) 1-2

kedden játszották:
Tuzsér (II.) - REAC 0-3
Kóka SE (megye I.) - Vasas 0-8

szeptember 26.:
Baktalórántháza (II. oszt.) - Diósgyőri VTK 15.30