Vágólapra másolva!
Az MTK élre állt a labdarúgó Borsodi Ligában, miután szombaton 3-2-re győzött Vácott. A hétfőn 18 órakor Sopronba látogató ZTE-t szintén megelőzte a címvédő Debrecen, amely Sidibe mesterhármasával, hazai pályán 3-1-re verte a Magyar Kupa-győztes Fehérvárt. Hosszú idő után ismét nyert a Diósgyőr, ráadásul vendégként diadalmaskodott 2-1-re a Kaposvár ellen. A Honvéd Tatabányán gyűjtötte be a három pontot. Két meccs döntetlenre végződött: a Paks az Újpesttel (1-1), a Pécs pedig a REAC-cal (2-2) remizett.

Borsodi Liga, 8. forduló:
PMFC-Pécs Plaza - Rákospalotai EAC 2-2 (0-1)
Pécs, 500 néző
v.: Berger
Pécs: Herbert - Sipos J., Dienes, Szabados, Kulcsár - Pavicevic (Szekeres, 46.), Pest K., Bajusz - Lukács (Laki, 63.), Nógrádi, Tóth Z. (Szatmári, 46.)
REAC: Farkas B. - Cseri, Pusztai, Horváth G., Makra - Somorjai (Dinka, 58.), Kapcsos, Bárányos (Sallai, 87.), Polonkai, - Nyerges, Török (Földvári, 71.)
gól: Laki (79.), Sipos J. (89.), illetve Kapcsos (12.), Pusztai (87.)
sárga lap: Bajusz (10.), Pavicevic (41.), illetve Farkas (70.)

12. perc: Török jobbról ívelt be egy szabadrúgást, amelyet Kapcsos az ötös bal sarkáról a jobb alsó sarokba fejelt (0-1).

79. perc: Nógrádi jobbról bal lábbal beívelt, Laki pedig 6 méterről úgy fejelt a bal felső sarokba, hogy a labda a keresztlécről pattant be (1-1).

87. perc: Bárányos jobbról emelt középre egy szabadrúgást, amit Pusztai 9 méterről a léc alá fejelt (1-2).

89. perc: Sipos J. 22 méterről lőtt, a labda Farkas kapus lába között csúszott be a kapuba (2-2).

Gólkülönbség-javításban reménykedtek a pécsi szurkolók, ehhez képest a REAC az első helyzetéből megszerezte a vezetést, amelyet okosan játszva a szünetig meg is tartott. A második játékrészben a Pécs kétszer egyenlített, másodszor óriási kapushibából egy perccel a vége előtt. Az eredmény igazságos.