Vágólapra másolva!
Pár hete menesztették a West Bromwich Albion éléről Bryan Robsont, de könnyen elképzelhető, hogy a szakember nem sokáig marad munka nélkül, ugyanis máris több klub invitálja, és ő maga is jelezte, hogy mielőbb szeretne ismét leülni a kispadra.

Robsont egyes hírek szerint állítólag a Leeds United és a Norwich is megkereste már. Elmondta, hogy legszívesebben Angliában dolgozna tovább, de akkor sem esne kétségbe, ha valahol külföldön irányíthatna egy csapatot.

Robson az angol sajtóban hosszabban beszélt birminghami munkásságáról és távozásának okairól. A szakvezető kiemelte, szerinte az vezetett a szakításhoz, hogy Jeremy Pearce klubelnökkel a vége felé már nem igazán egyformán látták a dolgokat.

Gera korábbi edzője - akivel az első szezon végén bennmaradt, a második végén viszont kiesett a WBA - úgy véli, hogy nem követett el komoly hibákat a csapatnál. Érzése szerint türelmetlen volt vele szemben a klubelnök, hiszen adhatott volna számára több időt is.

A birminghamieknél az azonnali visszajutást tűzték ki célul a nyáron, és ezért a klubvezetés mindent elkövetett azért, hogy a csapat legjobbjai - köztük Gera Zoltán is - a számos invitálás ellenére maradjanak a West Bromwichnál.

Robson elmondta, tudja, hogy a csapat a vártnál gyengébben kezdett a bajnokságban, de szerinte korántsem volt a hátrány behozhatatlan az élmezőnyben állókkal szemben. A szakemberrel egyébként 81 találkozót játszott a WBA, 19 győzelem, 24 döntetlen mellett 38-szor kapott ki az együttes.