Vágólapra másolva!
Meglepő vallomást tett Gera Zoltán csapattársa, Diomansy Kamara. A támadó sérülése után a múlt héten tért vissza a WBA csapatába, és a Leeds elleni győztes meccsen (4-2) azonnal duplával nyitott. A klub szurkolói őt ünneplik, de a szenegáli csatár bejelentette, hogy távozni akar a West Bromtól. Mindez azért is meglepő, mert Kamara nemrég írt alá egy új, három évre szóló szerződést.

Gera csapattársa kijelentette, hogy egyik játékos sem játszik szívesen a Premiership után a második vonalban, éppen ezért, ha télen nem lát biztos esélyt a feljutásra, akkor mindent megtesz azért, hogy továbbálljon a jelenleg hatodik, osztályozós helyen álló egyesületből.

Kamara elmondta, hogy nyáron is csak azért maradt Birminghamben, mert a klubelnök, Jeremy Peace semmiképpen nem járult hozzá a távozásához. A támadó szerint két olasz klub, a Roma és a Torino is hívta őt, váltott is volna, de a WBA mindenképpen ragaszkodott hozzá, és az elnök annak ellenére sem engedte el, hogy pontosan ismerte a játékos távozási szándékát. Kamara tehát ebből a szempontból hasonló cipőben járt nyáron, mint Gera Zoltán, akit kérése ellenére sem engedett el a Premier League-ből őt invitáló csapatokhoz a WBA elnöke.

Kamara most leszögezte ugyanakkor azt is, hogy szeret Angliában játszani, legszívesebben továbbra is a szigetországban maradna. Közölte, van is egy ajánlata, amely azonban nem igazán keltette fel az érdeklődését, de várja a további megkereséseket a januári átigazolási időszak végéig.