Társoldalunk:

Magyar focista zselés hajjal nem fejel

2006.10.19. 11:30

Imre: "Szerintem 20 éven belül mi is ott leszunk legalább egy világversenyen, hiszen a magyar utánpótlásban igenis van remény! Lehet, azt mondják, hogy bolond vagyok, de ha nem hiszunk az ilyesmiben, akkor egy holtidőt élünk!"

Vince: "2012-ben biztosan lesz újból magyar labdarúgás, nézzék csak az MTK fiataljait az akadémiáról, vagy a Fradi tavalyi, tavalyelőtti mikulás-kupás győzelmeit (sima győzelem az AC Milan és a Barcelona ellen), valamint a 15-16-17 éves magyar fiatalokat a magyar U17-es csapatból. Nézzenek meg akár egy Újpest, Fradi vagy MTK-s magyar utánpótlás-rangadót, és utána érdemes elgondolkozni a magyar foci jövőjéről. 2012-ben ezek a játékosok még csak 22-23 évesek lesznek, de higgyék el, továbbjutunk a csoportból. HAT ÉV MÚLVA ISMÉT JÓ LESZ A MAGYAR LABDARÚGÁS."

Punyo: "Mindig bizakodok, reménykedek, sőt elhitetem magammal, hogy nem rosszak a mieink, ott lehetnek, nyerhetünk, megcsíphetjük őket... De semmi. Másnap mindig égek a pozitív tippeimmel. Éreztem, hogy erős lesz nekünk ez a görög-török-norvég trió, meg szenvedni fogunk Boszniában, de
Máltán? Nem hittem a szememnek... A legrosszabb, hogy tudom, a következő meccset is végignézem, és szenvedni fogok, az biztos, mert még csak most jön a java. De ha itthon Máltát legyűrjük, akkor már nem tudunk égni! Mert ha a többitől kikapunk, azt már meg tudjuk magyarázni! És ez a baj. Az már nem lesz ciki, ha idegenben belefutunk egy nagy zakóba, és ez a baj, hogy nem érezzük annak."

Forrás: MTI

Sokan bíznak Németh Krisztiánékban

Kekka: "Én hiszek a fociban! Ezért járok megye 1-es meccsekre. Ott van még értelme nézelődni. Játszani meg király, csak kevés helyen lehet az országban. Pl. Tesco épül a pályák helyére, és csak úgy már sehol senki sem mehet gyepre szórakozásból."

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK