Vágólapra másolva!
Győzelemmel mutatkozott be a West Bromwich Albion kispadján az új szakvezető, Tony Mowbray. Geráék 3-0-ra verték a rangadón a Wolverhamptont, és ezzel folytatódott a birminghamiek remek sorozata: zsinórban negyedszer nyert a WBA. Ezzel Geráéknak már csak egy pont a hátránya a második helyezett Preston, illetve négy az éllovas Cardiff mögött. Az alábbiakban a magyar középpályás mondja el, hogyan élte meg az összecsapást. 

"Nagy várakozás előzte meg a mérkőzést, ennek ellenére szinte simán nyertük a meccset. Gyakorlatilag már az első félóra után eldőlt a rangadó, gyorsan elhúztunk két góllal. A meccs elején Greening rántott be egy hatalmas gólt, majd a 27. percben Camara fejjel talált be. Óriási küzdelem folyt a pályán, a meccs heveben még a látásommal is gondok voltak egy veszélyes szituáció után. Az első félidőben az ellenfelem - miután a földre kerültem - a térdével fejbe rúgott, utána egy ideig még a labdát is alig láttam. Sok volt az ütközés a meccsen, nekem is volt benne részem, és a második félidő elején egy ilyen után sárga lapot is kaptam. Felugrottam fejelni, csak a labdát figyeltem, és a könyökömmel eltaláltam az egyik vendégjátékost, akinek sajnos a szemhéja is felszakadt.

A Wolves baloldala sokkal aktívabb volt, rendre ott vezették a támadásokat, úgyhogy ezen a meccsen a védekezéssel is sokat foglalkoztam, talán azt is mondhatom, hogy ezúttal én voltam az egyik zongoracipelő a csapatban. Bár a vendégek folyamatosan próbáltak felzárkózni, újabb gólt mégis mi szereztük: a hajrában Hartson büntetőjével végleg eldőlt a meccs. Én 86 percet töltöttem a pályán, aztán Watson érkezett a helyemre.

Szurkolóinknak nagyon sokat jelentett ez a siker, hiszen óriási presztízse van errefelé ennek a meccsnek. Örülök, hogy most nagyon fut a csapat szekere, lépegetünk felfelé, remélem sokáig tart majd a sikerszériánk. Kedden az Arsenallal játszunk kupameccset, az esélyesek nem mi vagyunk, de természetesen jó lenne meglepetést szerezni."