Vágólapra másolva!
Szombaton, a Sheffield United ellen visszatérhet a Chelsea labdarúgócsapatának kezdő tizenegyébe Carlo Cudicini, az együttes olasz kapusa, aki a Reading elleni bajnokin sérült meg október 14-én.

Az ominózus találkozón a Kékek mindkét kapusukat elvesztették, hiszen Petr Cech az összecsapás első percében ütközött Steven Hunttal, és olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy meg kellett műteni.

Jó hír, hogy Cech kedden elhagyhatta a kórházat, ám teljes felépülése akár egy évig is eltarthat. "Fantasztikus gyorsasággal javul az állapota, ugyanakkor legalább három hónapra van szükség, hogy teljes értékű munkát végezhessen" - áll a klub hivatalos honlapján.

A helyére beállt Cudicini a 90. percben járt hasonlóan, a letaglózott, mozdulatlan játékost hordágyon vitték le a játéktérről. Ő még aznap este elhagyhatta a kórházat.

José Mourinho vezetőedző ugyanakkor nem akart kockáztatni, ezért az FC Barcelona elleni múlt szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésre, valamint a Portsmouth elleni szombati bajnokira a gárda harmadik számú kapusát, a portugál Hiláriót jelölte a kezdőcsapatba. Előbbi találkozón 1-0-ra, utóbbin pedig 2-1-re diadalmaskodott az együttes

Ugyanakkor a portugál szakembernek szüksége van egy harmadik számú hálóőrre is, így a londoniak valószínűleg leigazolják Stephane Poratót, az AS Monaco korábbi, egyszeres francia válogatott játékosát, aki néhány napja már a csapattal edz.