Vágólapra másolva!
Az utóbbi időben folyamatosan cikkezik arról az angol sajtó, hogy Gera Zoltánt több neves klub is figyeli. A hírek szerint a Premiershipből a Newcastle és a Portsmouth is kinézte magának a magyar játékost, de a napokban arról is írtak, hogy a skót címvédő Celtic vinné Gerát.

A lapok szerint Gerzson esetleges klubváltására már a téli átigazolási időszakban is sor kerülhetne, a WBA menedzsere ugyanakkor eddig mindig mereven tartotta magát ahhoz az állásponthoz, hogy Gera - és a csapat többi vezéregyénisége - nem eladó.

Ennek viszont ellentmond a menedzser azon nyilatkozata, amelyet kedden tett. Mowbray ugyanis arról számolt be, hogy szeretné megerősíteni csapatát, de erre a klubelnök döntése miatt csak akkor lesz lehetősége, ha az átigazolásokból pénzt szerez.

A menedzser elmondta, természetesen szeretné egyben tartani a keretet, csak komoly áldozatok árán válna meg legjobbjaitól. Hozzátete, az igazi az lenne, ha azokat tudná a WBA áruba bocsátani, akikre nincs szükség a klubnál, de erre kevés az esély.

Sokkal kézenfekvőbbnek tűnik az a kényszermegoldás, hogy egy igazi nagyágyújától váljon meg a birminghami klub. Erre jó esélye lehet a több gárda által kiszemelt Gera Zoltánnak, de szóba jöhet Curtis Davies, Paul Robinson, Diomansy Kamara vagy Nathan Ellington eladása is.