Vágólapra másolva!
Várhatóan a hétvégén már pályára lép csapatában Gera Zoltán. A West Bromwich Albion magyar játékosa vádlisérülés miatt pihent az utóbbi időben.

"Hétfőn futóedzésen vettem részt, és örömmel tapasztaltam, hogy már nem érzek fájdalmat a lábamban. Éppen ezért kedden várhatóan újra együtt készülök majd a csapattal, ami felüdülés lesz a két hétig tartó konditermi bezártságot követően. Remélem, hogy a következő napokban sem lesz semmi gond, mert szeretnék minél előbb visszatérni a csapatba. Edzőm is jelezte már, hogy örülne, ha visszatérnék a Stoke City ellen, mert legutóbb is Camarát kellett kényszerből a jobbszélen - a posztomon - játszatnia, és szerinte hasznosabb lenne a csapatnak, ha mindenki a helyén futballozna."

Hír még a West Brom tájékáról, hogy Tony Mowbray menedzser két játékost is kölcsönlistára tett, ráadásul két viszonylag nagyobb nevet, Pascal Zuberbuhlert és Ronnie Wallworköt. Érdekesség, hogy nemrégiben még mindketten egy nagyobb részsikernek örülhettek: a svájci kapus egyetlen gólt sem kapott a nyári világbajnokságon, Wallwork pedig 2005-ben Gerát megelőzve a bennmaradás után az év játékosa lett a WBA-nál.