Vágólapra másolva!
A Nyugat.hu információi szerint tulajdonrészt vásárolna a Szombathelyi Haladást működtető gazdasági társaságból Illés Béla. A Haladás, a Kispest és az MTK korábbi válogatott labdarúgója a közelmúltban nevét adta egy szombathelyi fociakadémiához, s elnöke a Haladásért Alapítványnak is.

Illés Béla a Haladás, a Kispest és az MTK korábbi válogatott játékosa üzlettársaival - akik között több ismert focista is található - tulajdonrészt vásárolna a Szombathelyi Haladást működtető gazdasági társaságból.

A hírek szerint ugyanarról a befektetői csoportról van szó, amely korábban Székesfehérváron próbált meg segíteni, a gazdasági társaság tulajdonosai között található Kuttor Attila, valamint Halmai Gábor is.

"A város nyitott arra, hogy megfelelő anyagi háttérrel és komoly szakmai múlttal, valamint nem mellékesen helyi kötődéssel bíró vevőknek 1 és 44 százalék közötti tulajdonrészt eladjon" - mondta a Nyugat.hu-nak dr. Czeglédy Csaba, Szombathely alpolgármestere.

"Örülök annak, hogy a város sikeres focicsapata iránt nem kalandorok, hanem hiteles emberek érdeklődnek. Illés Béla és a körülötte lévő csoport megítélésem szerint ilyen. Kuttor Attila, Halmai Gábor neve egyaránt garanciát jelent arra, hogy a Haladás továbbra is azon a jó úton haladjon, amin pár éve elindult."