Vágólapra másolva!
Annak ellenére, hogy a Barcelonánál lassan kiteszik a kórház táblát a sok sérült miatt, a katalánok töretlenül gyűjtögetik a pontokat a spanyol bajnokságban, ezúttal a Villarrealt küldték haza egy 4-0-s zakóval.

A várandós feleségéhez Argentínába hazautazó Riquelme nélkül a Villarreal nem sok veszélyt jelentett a Barca kapujára, de a bajnoknak is beletelt 35 percbe, mire feltörte a vendégvédelmet, Gudjohnsen borult egyet Cygan mellett a 16-oson belül, a mutatvány büntetőt ért, amit Ronaldinho tett a helyére.

A szünet után az izlandi csatár Iniesta beadása után fejjel volt eredményes, majd Iniesta mattolta Barbosát akrobatikus mozdulattal Zambrotta centerezését követően. Az i-re Ronaldinho tette fel a pontot, amikor mellre vett egy beadást, majd gyönyörűen, ollózva a léc alá küldte a labdát, ezzel Frank Rijkaard csapata négy ponttal vezet a vasárnap Bilbaóba látogató Sevilla előtt.

A másik mérkőzésen mezőnyfölényben játszott az Atlético, mégis a Real Sociedad szerzett vezetést, amikor Jesuli beadását Uranga csúsztatta Leo Franco kapujába. Az egyenlítéshez a baszkok közreműködése kellett, egy jobboldali madridi beadást Bravo kapus lehúzhatott volna, de elcsúszott, a meglepett Ansotegui melléről pedig a kapuba pattant a labda.

Primera División, 12. forduló:
Barcelona - Villarreal 4-0 (1-0)
gól:
Ronaldinho (35., 88., az elsőt 11-esből), Gudjohnsen (55.), Iniesta (70.)

Atlético Madrid - Real Sociedad 1-1 (0-1)
gól:
Ansotegui (76., öngól), illetve Uranga (24.)

BL-továbbjutók csatája Valenciábanhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20061124mourinho.html?pIdx=2