Vágólapra másolva!
A Gödöllő magabiztosan nyerte meg a futsal Magyar Kupát, miután a vasárnapi szentesi fináléban hat góllal legyőzte a Kanárik csapatát.

Futsal Magyar Kupa-döntő:
Gödöllői FK - Kanárik SE 7-1 (3-1)
Szentes, Dr. Papp László sportcsarnok
v.: Iványi Zoltán, Török Károly, Dobó Gábor, Albert István
Gödöllő: Tóth Gy. - Lódi, Baranyai, Madarász, Gyurcsányi. csere: Tóth Sz., Jackes, Sándor, Berkes, Sivák, Szente, Horváth A. edző: Farkas József
Kanárik: Hell - Simon, Nyári, Tóth S., Semsei. csere: Weisz, Stadmüller, Schrancz, Gódor Zs., Hamar, Vörös P., Lakos. edző: Wachutka Zoltán
gól: Gyurcsányi 2, Madarász 2, Lódi 2, Jackes, illetve Nyári
szabálytalanságok: 2/4, és 6/6.

Mindkét csapat ugyanazzal az alaptaktikával lépett pályára, mint az elődöntőben. A Kanárik minden erejükkel védték a kapujukat illetve annak előterét és a kontratámadásokban bíztak, a gödöllőiek pedig a sokmozgásos, támadófutballjuk diadalában reménykedtek. A kupa védőjének megvoltak a helyzetei a döntő elején, de gólt a Kanárik csapata ért el Nyári Gusztáv révén.

Nem ijedtek meg a Pest megyei kisváros csapatának játékosai, de az látszott, hogy a bekapott gól után egy kicsit "szorosabbra húzták a gatyamadzagot". A félidőben már 3-1 volt az állás Madarászék javára. A második félidőben megpróbált mindent Wachutka Zoltán csapata, de nem volt "áfium" a bajnokcsapat ellen. A meccs végén még a pár perce beállt Jackes is a kapuba talált.

A Futsal Magyar Kupa a Gödöllői Futsal Klub tulajdonában maradt legalább még egy évig. A Gödöllő kimagaslott ellenfelei közül, és nem azért mert azok rosszul játszottak, hanem azért mert talán még soha ennyire nem játszottak felszabadultan. Frissek voltak és erősek, pontosak és tervszerűek. A Lódi, Madarász, Gyurcsányi, Baranyai sor összetétele pedig egyenesen zseniális, nagy húzás volt Farkas edzőtől.

A Kanárik fennállása legjobb eredményét érte el azzal, hogy megszerezte a kupa második helyét. A harmadik helyen a Mezei-Vill FC, a negyediken a Legrand-MetalCom-Szentes végzett.