Társoldalunk:

Larsson Manchesterben maradhat

2007.01.08. 14:04

Amennyiben akarja, Henrik Larsson meghosszabbíthatja 10 hetes kölcsönszerződését a Manchester United labdarúgócsapatával. Ezt a svéd csatár klubja, a Helsingborg jelentette be.

Larsson - aki a vasárnapi FA-kupa-találkozón góllal mutatkozott be a vörös ördögöknél - január elsejétől március közepéig szerepelhet a szigetországban, mivel a svéd bajnokság csak áprilisban kezdődik.  

"Abból indulunk ki, hogy Larsson március 12-én csatlakozik hozzánk, de ha a manchesteriek a továbbiakban is igényt tartanak rá, nem zárkózunk el a tárgyalásoktól" - mondta Sten-Inge Fredin, a Helsingborg elnöke. 

A 35 éves Larsson - aki korábban szerepelt a Celtic Glasgow-ban és a Feyenoordban is - tavaly nyáron, a németországi világbajnokság után tért vissza hazájába azok után, hogy az FC Barcelonával Bajnokok Ligája-győzelmet és spanyol bajnoki címet ünnepelhetett.

Lars Lagerbäck svéd szövetségi kapitány jelezte, a válogatott ajtaja is nyitva áll a hazájában nagy tiszteletnek örvendő támadó előtt: "Ha újra száz százalékig motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy a nemzeti együttesben szerepeljen, megadom neki a lehetőséget."

KAPCSOLÓDÓ CIKK