Vágólapra másolva!
Továbbra is élénken érdeklődik az angol lapok szerint a Middlesbrough Gera Zoltán iránt. A Mirror című napilap szerint a Boro menedzsere, Gareth Southgate kétmillió fontot és a csapat cserekapusát, Brad Jonest kínálta fel a magyar játékosért cserébe.

A WBA-nak nagy szüksége lenne egy új kapusra, így kapóra jöhetne a Boro ajánlata, ám sajtóhírek szerint a birminghami klub ennél jobb feltételekkel válna meg Gerától. Lapinformációk szerint Tony Mowbray menedzser legalább 3 millió fontot és két játékost kérne a magyar labdarúgóért cserébe.

A két klub folyamatosan egyeztet erről, sokak szerint kisebb módosításokkal ez a konstrukció mindkét klub számára előnyös lehet, így nem kizárt, hogy akár rövidesen megszülethet a megállapodás a felek között. Az angol sajtó szerint az is elképzelhető, hogy a többi, korábban felmerült klub, azaz a Portsmouth és az Aston Villa is rövidesen konkrét ajánlattal áll elő a magyar játékos ügyében.

Számos információ látott tehát napvilágos az esetleges klubváltást illetően, ám Gera továbbra is igyekszik magát függetleníteni a sajtóhírektől, és csak arra koncentrál, hogy klubjában a legjobb teljesítményt nyújtsa a jövőben.