Vágólapra másolva!
A Werder Bremen leigazolta a holland FC Twente német középpályását, Peter Niemeyert, az egyiptomi csatárt, Mohamed Zidant pedig elengedte az FSV Mainzba. A Manchester United 2010-ig szerződést hosszabbított fiatal kínai csatárával, Dong Fangzhouval.

Az AC Milan leigazolta az FC Messina kapusát, Marco Storarit. A Wigan Athletic visszautasította a skót Rangers FC ajánlatát a csatárért, Lee McCullochért.

Az FC Lorient bejelentkezett a másodosztályú RC Strasbourg középpályásáért, Pascal Johansenért. A VfB Stuttgart kapusa, Timo Hildebrand közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Valenciával.

A Real Zaragoza kiszemeltje az Olympique Lyon balhátvédje, Éric Abidal. A VfL Bochum szeretné leigazolni az OGC Nice algériai védőjét, Antar Jahiát.

Az FC Schalke 04 felvette a kapcsolatot az Arminia Bielefelddel a védő, Heiko Westermann megszerzése érdekében. A Bolton Wanderers izraeli védője, Tal Ben-Haim állítólag a Chelsea FC-be tart.

A Middlesbrough FC érdeklődik az Arsenal FC francia támadója, Jérémie Aliadiere iránt. A Rangers FC francia védőjét, Jérémy Clement-t a Paris Saint-Germain szeretné hazacsábítani.

A Reading FC az FC Metz szenegáli középpályását, Daniel Bocandét teszteli. A Tottenham Hotspur állítólag ötmillió fontot ajánlott a Manchester United argentin balhátvédjéért, Gabriel Heinzéért.