Vágólapra másolva!
 

Az AS Monaco olasz támadója, Marco di Vaio hazatért a másodosztályú Genoába. A Middlesbrough FC veterán védője, Ugo Ehiogu a skót Rangers FC-be tart. Az Everton FC szeretné kölcsönvenni a Benfica portugál középpályását, Manuel Fernandest, aki ősszel a Portsmouth FC-ben szerepelt. A liverpooli csapat walesi középpályása, Simon Davies viszont a Fulham FC-ben köthet ki.

Az Olympique Lyon leigazolta az Aston Villa cseh csatárát, Milan Barost. A Blackburn Rovers közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Liverpool FC védőjét, Stephen Warnockot. A csapat két fiatal játékosa, Matt Derbyshire és Paul Gallagher is 2010-ig meghosszabbította szerződését.

A Hannover '96 veterán balhátvédje, Michael Tarnat mégsem vonul vissza a nyáron, hanem 2008-ig aláírt a klubhoz. A Chievo Verona érdeklődik az SC Freiburg fiatal középpályása, Dennis Aogo iránt.

A Bolton Wanderers kiszemeltje az AS Saint-Etienne védője, Fousseni Diawara. A Levante UD szeretné megszerezni az Aston Villa svéd védőjét, Olof Mellberget. A Lille OSC cserekapusa, Grégory Malicki 2009-ig meghosszabbította szerződését.