Vágólapra másolva!
Böőr Zoltán, a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatának játékosa Győrben folytatja pályafutását  A 21-szeres válogatott, 28 esztendős középpályás kedden írja alá négy és fél éves szerződését a Győri ETO FC csapatához. 

A debreceniek ugyanakkor leigazolták Takács Zoltánt, aki harminckétszer lépett pályára az utánpótlás-, és egy alkalommal a felnőtt válogatottban. A 23 éves védő a Budapest Honvédból érkezik.Takács kedden már elutazik a debreceniekkel Kassára, ahol két felkészülési mérkőzést játszik az együttes.

Az osztrák élvonalbeli bajnokságban szereplő Mattersburg két és fél éves szerződést kötött Csizmadia Csabával, az FC Fehérvár védőjével - jelentette be a játékos új klubja hétfőn. A romániai származású futballista decemberben kapta meg a magyar állampolgárságot, és már tagja Várhidi Péter szövetségi kapitány bő keretének. Új csapata, a Mattersburg a második helyen áll a bajnokságban, tíz ponttal lemaradva a listavezető Salzburgtól.

Az AJ Auxerre-rel szerződésben álló Vadócz Krisztiánt a napokban a skót bajnokságban jelenleg tizedik Motherwell teszteli. A 21 éves válogatott középpályás 2005-ben szerződött a burgundiai együtteshez a Budapest Honvédtól, de Jacques Santini vezetőedző, illetve utódja, Jean Fernandez is csak ritkán számított rá csapatában.