Vágólapra másolva!
Várhidi Péter szövetségi kapitány Hajnal Tamás helyett Kanta Józsefet hívta be a ciprusi négyes tornára készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

A német másodosztályban szereplő 1. FC Kaiserslauternben játékosa betegsége miatt nem léphet pályára Cipruson. Helyette az MTK Budapest támadója, Kanta József tart az együttessel.

A magyarok kedden a házigazdák válogatottja ellen lépnek pályára 19 órakor, szerdán az eredménytől függően Lettország vagy Bulgária lesz a következő ellenfél.

Filipovic a montenegrói kapitány

A Montenegrói Labdarúgó Szövetség elnöksége egyhangúlag Zoran Filipovicot nevezte ki a válogatott szövetségi kapitányának.

Az 54 éves szakember futballistaként szerepelt többek között a Crvena zvezda, a Benfica és a Boavista gárdáiban is. A montenegrói nemzeti együttes első hivatalos válogatott meccsét március 24-én Magyarország ellen játssza Podgoricán.

"Nem ismerem személyesen az új kapitányt, de elképzelhető, hogy már találkoztunk valamilyen szakmai fórumon" - mondta Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.