Társoldalunk:

Éjszakai edzés a Bayern büntetése

2007.02.19. 6:50

Ottmar Hitzfeld vezetőedző az Alemannia Aachen elleni, idegenbeli, 1-0-ás vereség után éjszakai edzést vezényelt a Bayern München labdarúgói számára.

"Rendkívüli helyzetben vagyunk, ilyenkor rendkívüli lépésekre van szükség, valahogy fel kell rázni a fiúkat" - mondta a szakember, aki szombat este 11-től hajnali 1 óráig tartott tréninget.

"Sehol nincs olyan jó dolga egy futballistának Németországban, mint itt Münchenben" - jelentette ki Oliver Kahn, a bajor gárda kapusa. "A klub mindent megtesz értünk, ezért különösen bosszant, hogy a kapuból azt látom, többen lézengenek a pályán és nem is érdekli őket az eredmény. Egyesek biztosan azt gondolják, hogy nem fontos a Bajnokok Ligája-szereplést érő dobogós helyen végeznünk a Bundesligában, elég, ha megnyerjük a BL-t és így kvalifikáljuk magunkat a következő szezonra. Ha ez bekövetkezik, nem szólok egy szót sem, de én attól tartok, hogy ilyen hozzáállással nem sok keresnivalónk lesz a BL-ben sem."

A kapus hozzátette: nem szeretne a 2007/2008-as idényben az UEFA-kupában szerepelni. "Nyertem már BL-t és UEFA-kupát is. Engem az UEFA-kupa nem érdekel. Ott játszani méltatlan a Bayern Münchenhez. Ahogy a lézengés a pályán is. Sajnos több olyan játékos is szerepelt az Aachen ellen, akikről nehezen tudom megmondani, hogyan került ide és mit keres nálunk."

A címvédő bajor gárda a negyedik helyen áll a tabellán, öt ponttal elmaradva a bronzérmes pozíciót - ekként Bajnokok Ligája-indulást érő helyet - elfoglaló Werder Brementől.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK