Vágólapra másolva!
A címvédő DVSC-TEVA a télen szerződtetett, csereként beállt Jimmy Tchana hajrában szerzett góljával nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Borsodi Liga 18. fordulójának péntek esti mérkőzésén, 2007 első bajnoki meccsén.

A kezdés előtt több köszöntő is elhangzott: Mészöly Géza, az angyalföldiek vezetőedzője a napokban ünnepli 40. születésnapját, míg a klub legendája, a Fáy utcai stadion névadója, Illovszky Rudolf szerdán volt 85 éves. Illovszkyt a vendég debreceniek is megajándékozták.

Borsodi Liga, 18. forduló:
Vasas - DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Illovszky Stadion, 2000 néző
v: Szabó S.
Vasas: Németh - Kincses, Fehér, Unierzyski, Piller - Pintér - Majoros, Németh, Odrobéna (Ködöböcz, 77.), Lázok - Bali (Nagy, 60.)
DVSC-TEVA: Balogh - Bernáth, Komlósi, Mászáros, Szatmári - Dombi (Tchana, 76.), Sándor, Vukmir, Kiss (Dzsudzsák, 21.) - Sidibe, Zsolnai
gól: Tchana (86.)
sárga lap: Unierzyski (23.), Piller (52.), Lázok (65.), Pintér (80.), illetve Sidibe (27.), Dzsudzsák (63.)

11. perc: az MLSZ-t és annak elnökét pocskondiázó debreceni rigmusokra az angyalföldi drukkerek "Hajrá Angyalföld!"-del válaszoltak. A műsorközlő felszólítására, hogy sportszerűen szurkoljanak a vendégek, "nem kell az Eb, MLSZ nem kell az Eb!" volt a debreceni válasz.

23. perc: Dzsudzsák végzett el szabadrúgást 23 méterre a kaputól, a labda a sorfalban felugró Unierzyski kezéről pattant az alapvonalon túlra, 11-es! Sidibe bal alsó sarokra tartó lövését Németh kiütötte.

Forrás: MTI

Nagy játékot nem, sokkal inkább darálást hozott az első tavaszi meccs




86. perc: Sándor baloldali szöglete után Tchana közelről a hálóba helyezte a labdát (0-1).

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok, az első három percben mindkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség. Az első játékrész hátralévő időszakában már nem akadt összesen ennyi helyzet, kiegyenlített "birkózás" folyt a pályán.

A második 45 perc úgy kezdődött, mint az első, mindkét oldalon akadtak ígéretes próbálkozások. A későbbiekben a vendégek kerültek fölénybe, de a hazai kontrák sem voltak veszélytelenek. A záró húsz perc a korábbiakhoz képest eseménydúsabb és izgalmasabb volt, a hajrában Tchana góljával a debreceniek megszerezték a három pontot.