Társoldalunk:

Zizout és a magyar Beckhamet is beválogattuk

2007.03.03. 15:10

A talán kissé lomha hátvédsor elé érdemes egy villámgyors középpályást betenni, s ki lenne a legjobb jelölt, ha nem a debreceni futógép, azaz Dombi Tibor? A 34. életévében lévő villámléptű szélső korábban 35-ször szerepelt a nemzeti csapatban, és nem mást szorítana ki Várhidi csikócsapatából, mint a focista szinten középkorú Gera Zoltánt.

Erős lehet a középpálya, ha a duplatüdejű, kétszeres válogatott Erős Károly is csapattag. A 35 esztendős újpesti futballista annak a 18 éves Vass Ádámnak a helyére jelöljük, aki felnőttmeccsen még csak a nemzeti csapatban szerepelt, első osztályú bajnokin (a Stoke Cityben) még sohasem.

A csapatkapitányi karszalagot Lipcsei Péter kapja, a Portóban is megfordult ferencvárosi legenda 58-szor volt már válogatott, és 35 évesként nem kevés rutinnal rendelkezik, amit bizonyosan kamatoztatna "All Star-csapatunkban". (A 26 éves Kaiserslautern-fedezetet Hajnal Tamást szorítja ki Lipcsei a Várhidi-gárdából.) Matthäusnak nem sikerült elcsábítania, mi azért tennénk még egy kísérletet, hátha Sándor Tamás meggondolja magát, s mielőtt elérné a krisztusi kort, visszatérne a válogatottba.

Forrás: MTI

Amikor még Tóth és Erős együtt örültek Újpesten

Balszélen ne Huszti Szabolcs játsszon, a hannoveri 23 éves üdvöske helyett a "magyar Beckhamet" tesszül be. A bulvárlapok kedvencével, Tóth Norberttel 19-re húznánk lapot - ennyiszer volt ugyanis nemzeti csapattag az exújpesti, jelenleg Rákospalotán focizó 30 éves balszélső.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK