Társoldalunk:

Zizout és a magyar Beckhamet is beválogattuk

2007.03.03. 15:10

Elöl a Watfordban kevésszer játszó, 20 éves Priskin Tamás és a Dinamo Kijevben még csak a szárnyait bontogató, 18 esztendős Farkas Balázs helyére kerestünk sokat megélt jelölteket. Sztipánovics Barnabás (32 éves), Tököli Attila (30), Sebők József (31), Torma Gábor (30) is kacérkodott képzeletbeli meghívónkkal, a befutók azonban nem ők lettek.

Horváth Ferenc megannyiszor bizonyította már, hogy képes megújulni, talán így közel a 34-hez is van még benne pár gól. A Filippo Inzaghi-stílusú fehérvári csatár 32 piros-fehér-zöld mezben lejátszott összecsapásán 11 gólt szerzett, 2000-ben az olaszok elleni vb-selejtezőn pontot érő duplát ért el. Kor- és éktársa az újpesti Kovács Zoltán, aki bár 20 válogatott meccsén csak kétszer talált be, 280 NB I-es fellépésén 106-szor rezgetett hálót, és küzdeni tudásával, tapasztalatával erőssége lehet a futballista-matuzsálemek válogatottjának.

Forrás: MTI

Horváth Ferenc mintegy másfél évtizede ugyanolyan elánnal küzd a labdáért

Várhidi Péter nyilatkozatai azt sugalmazzák, Végh Zoltánon kívül nemigen lesz egy ideig 30 év fölötti tagja a nemzeti csapatnak, a szurkolók is támogatják a radikális fiatalítást, azért kíváncsiak lennénk, mi lenne a 24 (Végh nélkül csak 23), illetve a 33 átlagéletkorú csapat meccsének a végeredménye. Ön szerint?

Juha Pál

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK