Vágólapra másolva!
A Győri ETO FC fél év elteltével tért vissza újjáépülő stadionjába, ahol azonban két góllal kikapott a Vasastól a labdarúgó Borsodi Liga, 23. fordulójában. Csank János 500. élvonalbeli mérkőzésén ült le a kispadra, de a Diósgyőr nem tudta győzelemmel köszönteni mesterét, a borsodiak a Kaposvárral ikszeltek. A REAC és a Honvéd otthon tartotta a három pontot a Pécs, illetve a Tatabánya ellen, míg a Sopron Zalaegerszegen aratott bravúros diadalt.

Borsodi Liga, 23. forduló:
Győri ETO FC - Vasas 0-2 (0-2)
Győr, 4200 néző
v.: Szilasi
Győr: Stevanovic - Kiss Zs. (Kovács Z., 46.), Stark, Mátyus, Rozsi - Pákolicz (Bank, 65.), Müller, Jäkl (Nyári, 54.), Tokody - Szabó Zs., Brnovic
Vasas: Németh G. - Pandúr, Unierzyski, Kovács G., Kiss K. (Odrobéna, 79.) - Kincses, Németh N., Pintér, Piller (Fehér Z., 60.) - Lázok (Majoros, 85.), Kenesei
gól: Kenesei (7.), Lázok (38.)
sárga lap: Tokody (64.)

7. perc: Kenesei remek kiugratást kapott, és egyedül törhetett kapura, a Vasas csatára 12 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, ezzel gyorsan vezetést szerzett a vendégeknek. (0-1)

20. perc: Müller jobb oldalról ívelt középre, Brnovics remek fejessel küldte kapura a labdát, de Németh kapus bravúrral hárított.

38. perc: Kenesei ezúttal gólpasszal tűnt ki a mezőnyből, a támadó balról remek labdát adott Lázoknak, aki 10 méterről nem hibázott, és a hálóba talált. (0-2)

45. perc: a Vasas védője, Unierzyski röviden adott haza, Pákolicz lecsapott a labdára, de a vendégek kapusa hárítani tudott.

58. perc: Németh Norbert vállalkozott lövésre, az angyalföldi játékos 16 méterről a felső lécet találta el.

78. perc: Tokody remek labdát adott Szabónak, aki nyolc méterről célozta meg a kaput, de Németh kapus ezúttal is jó védéssel mentette meg kapuját a góltól.

Jól szervezett játékkal rukkoltak elő a hazaiak, de a Vasas eredményesebben használta ki helyzeteit, és hamar vezetést szerzett. A vendégek tartani, sőt növelni tudták előnyüket, így megérdemelt győzelmet arattak a Rába-partiak ellen.

Mobilpress