Vágólapra másolva!
A Kisteleki István vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) súlytalan nemzetközi szinten - jelentette ki Lothar Matthäus, a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya.

Az osztrák bajnokságban éllovas Salzburg edzője a Duna Televíziónak adott interjúban fejtette ki véleményét a 2012-es Európa-bajnoki pályázatról.

"A Kisteleki István vezette MLSZ teljesen súlytalan a nemzetközi labdarúgó életben, ha tovább dolgozhatok, sokkal több esélyünk lett volna arra, hogy Magyarország Horvátországgal közösen 2012-ben Európa-bajnokságot rendezzen" - nyilatkozta a német szakember.

Forrás: EPA

Úgy gondolja, hogy vele nem hasaltunk volna el

Matthäus szerint a cardiffi döntés borítékolható volt, hűen tükrözi a magyar futball jelenlegi megítélését. Hozzátette: kétéves magyarországi kapitánykodása során az akkori futballszövetséggel karöltve mindent elkövetett, hogy a magyar labdarúgás visszakerüljön a nemzetközi vérkeringésbe.

A Lothar Matthäusszal készült interjút a Duna Televízió pénteken, a Diósgyőri VTK - DVSC-TEVA (19 óra) bajnoki találkozó szünetében mutatja be.