Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott gyengébben sikerült görögországi meccse után már Norvégia ellen készül, de még mindig téma az előző mérkőzés. Több médium boncolgatta, hogy vajon mi hangzott el a hétfői, népligeti edzésen Várhidi Péter szövetségi kapitány és Gera Zoltán külön megbeszélésén. Volt olyan felvetés, amely szerint a kapitány kritikával illette Gerát, egyesekben az is felmerült, a WBA légiósa elhagyja az edzőtábort.

Gera ezekre a hírekre reagálva a következőket mondta: "Valóban sor került a Népligetben egy külön megbeszélésre, melyen azonban nem ketten voltunk, hanem részt vett rajta még Teodoru Vaszilisz pályaedző, Végh Zoltán csapatkapitány és Magyar Zoltán, a válogatott menedzsere is. A beszélgetésen elhangzottakat nem kívánom a nyilvánosság elé tárni, mert erre senki nem jogosított fel, de azt mindenképpen szeretném cáfolni, hogy bármiféle fejmosásban részesültem volna a kapitány vagy bárki más részéről."

"Várhidi Péter és stábja a véleményemre volt kíváncsi, hiszen mint elmondták, a gárda meghatározó embereként szinte csapatkapitánynak tekintenek, és azt szerették volna, hogy a csapatkapitánynak kinevezett Végh Zoli mellett én is mondjam el a meglátásaimat, és ezt meg is tettem. Hogy mi hangzott el pontosan, arról nem szeretnék semmit mondani. Sok minden szóba került, de nem a személyemet, hanem a csapatot és a felkészülést illetően."

"Bízom benne, hogy a beszélgetésből mindenki előremutató dolgokat von le, és remélem, hogy Oslóban felszívja magát az egész csapat, és sikerült jó játékkal és eredménnyel feledtetni a szombaton történteket."