Társoldalunk:

Bodor magasabb szintre vágyik

2007.06.16. 10:29

A holland bajnokság 6. helyén zárt a Roda Kerkrade labdarúgócsapata, amelynek magyar légiósa, Bodor Boldizsár nem teljesen elégedett önmaga teljesítményével. A válogatott játékos erről az [origo] kamerája előtt mesélt.

"A tavalyi az egyik legjobb idényem volt, ezért sokat kellett melózni. A most záruló bajnokság azonban sajnos már nem úgy alakult, ahogy én terveztem, csupán a hajrára sikerült visszahozni a jó formámat" - nyilatkozta Bodor Boldizsár.

A magyar válogatott védője úgy véli, a holland környezetet nem egyszerű megszokni.

"A hollandok próbálják játszani a focit, de túl sok rizikót vállalnak. Ráadásul sokat szeretnek beszélni, túlbeszélnek mindent, ahelyett, hogy cselekednének. Ez nemcsak nekem, de még a németeknek is gondot jelent."

"3+2 éves szerződésem van, amelynek utolsó kétéves időszaka most lett meghosszabbítva. De hosszú a nyár, még bármi lehet" - véli a játékos, akinek vannak azért álmai. "Magasabb szintre szeretnék menni, akár erősebb csapatba vagy erősebb bajnokságba. Elképzelhető lenne a holland liga első öt helyezett csapata, esetleg egy német középmezőnybe tartozó együttes.


Vasárnap a Plymouth Argyle csapatában futballozó Halmosi Péter szavait hallgathatják!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK