Vágólapra másolva!
A 11. helyen zárta az angol másodosztály, a Championship 2006-2007-es idényét a Plymouth Argyle FC labdarúgócsapata, amelyben három magyar is szerepelt. Buzsáky Ákos és Halmosi Péter mellett a télen a Ferencvárostól érkező Tímár Krisztián sem okozott csalódást.

"Nem mondhatom, hogy kilógtam volna a sorból, mindig is erős volt a fejjátékom, s fizikálisan könnyű volt felvenni a ritmust" - értékelte az angol másodosztályban eltöltött félszezonját az [origo]-nak Tímár Krisztián.

"Számomra nagyon sikeres évad zárult. A Fradival többnyire jól ment a játék, gólokat szereztem, élveztem Gellei Imre bizalmát, s a csapat is vezette a másodosztályt. Ennek is köszönhetően télen több megkeresés jött, többek között a Plymouth-é, amellyel sikerült élnem, s beverekedtem magam a csapatba."

Tímár elmondta, amíg itthon többször kapott sárga lapot, Angliában nem kell visszafognia magát. "Apait-anyait beleadok, a legtöbbször megnyerem a párharcokat, azt hiszem, ennek is köszönhetően sikerült újabb kétéves szerződést aláírnom."


Kedden a Mattersburgban futballozó Csizmadia Csaba szavait hallgathatják!