Társoldalunk:

Vanczákot nagyon szeretik Belgiumban

2007.06.21. 10:47

Vanczák Vilmos, a belga St. Truiden 24 éves játékosa az [origo]-nak adott videóinterjújában saját és csapata idényét értékelte, valamint arról is beszélt, hogy bár június végén lejár a szerződése, nagy valószínűséggel továbbra is külföldön marad.

A válogatott védő tavaly nyáron Újpestről igazolt Belgiumban, annak reményében, hogy erősebb bajnokságban is megállja majd a helyét, és ez a számítása bejött, hiszen csak két mérkőzésen nem lépett pályára, amikor sárga lapok miatt eltiltását töltötte.

"Belgiumban nagyon szeretnek, meg is akarnak tartani, ugyan június 30-án lejár a szerződésem, de szeretnék kinnmaradni külföldön, remélhetőleg lesz alkalmam egy nagyobb klubhoz igazolni" - árulta el a védő jövőbeni terveit.

Vanczák az Újpesthez hasonlóan a St. Truidennél is megfordult a védelem minden pontján, és hogy milyen volt az itthon mindig bajnokesélyesként emlegetett liláktól elmenni egy kiscsapathoz, azt megtudhatják, ha kattintanak, és megnézik a videót!Pénteken a Watford támadójának, Priskin Tamásnak az értékelését hallgathatják meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKK