Vágólapra másolva!
Bogdán Ádám, a magyar U21-es labdarúgó-válogatott kapusa négy évre a Premier League-ben szereplő Bolton Wanderers csapatához szerződött. A Vasas hálóőre az elmúlt idényben kölcsönben a másodosztályú Vecsés együttesében védett. Vaskó Tamás, az Újpest háromszoros válogatott védője szerdán a Bristol Cityhez utazott orvosi vizsgálatra, továbbá személyes egyeztetésre.

"Szeretnék köszönetet mondani az U21-es válogatottnál dolgozó szakembereknek, a Vasasnak, a Vecsésnek és vezetőedzőjének, Pisont Istvánnak, nélkülük nem jöhetett volna létre ez a szerződés" - mondta Bogdán Ádám, aki négy évre írt alá a Premiershipben szereplő Boltonhoz.

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy beválik az ügyeimet intéző Careers Managament Group vezetőinek jóslata, akik Vecsésen azt mondták nekem: innen szerződök majd Angliába."

Bogdán hozzátette: az elmúlt szezonban hatodik helyen végzett és idén az UEFA-kupában is rajthoz álló Bolton már elkezdte a felkészülést, de neki csak hétfőn kell bekapcsolódnia a munkába.

"Sammy Lee menedzser megengedte, hogy előbb rendezzem az itthoni ügyeimet és csak utána kell elutaznom új csapatomhoz. Vasárnap este már Angliában leszek."