Vágólapra másolva!
Csak hazai siker született a labdarúgó NB I harmadik fordulójának a szombati játéknapján: a Nyíregyháza a REAC-ot, a Vasas a Sopront verte egyaránt két góllal, míg a Kaposvár-Paks és a Győr-Tatabánya találkozó vége egyformán 2-1 lett.

Az újonc Nyíregyháza hazai pályán nyert a REAC ellen a labdarúgó NB I harmadik fordulójában, így második élvonalbeli találkozóját is győzelemmel és kapott gól nélkül zárta. A nyírségiek mérkőzése az első körben a Győr ellen elmaradt, a meccset később játsszák le.

BL-visszavágóra készül a Loki:


Labdarúgó NB I, 3. forduló:

Nyíregyháza - REAC 2-0 (0-0)
Nyíregyháza, 3000 néző, v: Iványi
gól: Lippai (51.), Bagoly (83.)
sárga lap: Vukadinovic (84.), illetve Kapcsos (20.), Polonkai (92.)
Nyíregyháza: Lazareanu - Zaleh, Bagoly, Ambrusz, Cornaci - Sava (Vukadinovic, 61.), Zabos (Miskolczi, 73.), Hegedűs T., Lippai - Moldovan (Minczér, 68.), Montvai.
REAC: Farkas - Horváth G., Cseri, Kapcsos, Sallai - Kőhalmi (Nagy T., 67.), Erős, Polonkai, Virág (Varga Z., 53.) - Nyerges, Madar Cs.

Kiegyenlített küzdelem jellemezte az első félidőt, ám több helyzetük volt a hazaiaknak. A második játékrész elején hamar vezetést szereztek a házigazdák, aktívabbak lettek a vendégek, akik mezőnyfölénybe kerültek, a hajrában azonban Bagoly gólja eldöntötte a találkozót.