Vágólapra másolva!
A Vasas-Sopron NB I-es futballbajnokin az [origo] kamerája Détári Lajost követte: azt figyeltük, hogy az eltiltott edző miképp próbálta a lelátóról irányítani csapatát, amely 2-0-s vereséget szenvedett Angyalföldön.

A találkozó után Détári Lajos arról beszélt, hogy milyen következményei lehetnek a vereségnek: "Kevesen vagyunk, akik megütik az NB I szintét Sopronban (...), egy-két emberem meg volt sértődve, amiért nem volt kezdő (...), gondolom, a vezetőség sincs hasra esve ettől a produkciótól" - mondta többek között a korábbi világválogatott játékos, aki azt is megemlítette, hogy 2-3 játékost el akar küldeni a csapattól a jövő héten.

Ha kíváncsi, mit mondott még a láthatóan dühös soproni szakvezető, kattintson, és tekintse meg videoriportunkat!


A pénteken rendezett, 4-1-es hazai sikerrel végződött Zalaegerszeg-Diósgyőr meccs sem volt mentes az indulatoktól, a vendégek középpályása, Farkas Norbert a 61. percben megütötte Tóth Norbertet, akinek ettől felrepedt a szemöldöke. Farkas piros lapot kapott, míg Tóth percekig álldogált a partvonalt mellett, mert véres mezben nem játszhatott, a csapat pedig nem hozott magával másikat. A rutinos középpályás visszatérése után aztán első érintésre gólpasszt adott Waltnernek, sőt, nem sokkal később egy büntetőt is kiharcolt.