Vágólapra másolva!
Az unalmas első félidőt eseménydús második követte a labdarúgó NB I MTK-Újpest rangadóján, amely érvényes gól nélkül zárult.

NB I, 3. forduló:
MTK - Újpest 0-0 (0-0)
Hidegkuti-stadion, 4000 néző
vezette: Kassai
MTK: Végh - Horváth L., Lambulics, Pintér, Pollák - Pál A. (Kulcsár, 46.), Zsidai, Pátkai, Kanta - Hrepka, Urbán (Szabó Á., 68.).
Újpest: Balajcza - Regedei (Sándor Gy., 46.), Vermes, Böjte, Sadjo - Li Do Kvon (Roiha, 46.), Pető (Theobald, 80.), Habi, Radulovic -Foxi, Rajczi.
sárga lap: Lambulics (65.), Szabó Á. (79.) ill. Pető (26.) Rajczi (73.)

18. perc: Pál és Urbán szép bal oldali összjátéka után előbbi betört a tizenhatoson belülre, egy szép csel után azonban lövésébe belevetődött egy újpesti védő.

23. perc: Urbán fordult rá a kapura, 20 méteres lövése centikkel kerülte el a jobb felső sarkot.

37. perc: Pető próbálkozott harminc méterről, Végh biztosan védte a bal alsó felé tartó lövést.

47. perc: Foxi indításával Roiha iramodott meg a bal oldalon, 15 méterről leadott lövését Végh hárította.

68. perc: Vermes középreadására Foxi érkezett, de nagy helyzetben, hat méterre a kaputól hibázott, végül Horváth Levente mentett szögletre.

75. perc: Kanta átadása után Hrepka lépett ki a védők közül és hét méterről Balajcza alatt a kapuba lőtt, ám a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot - tévesen.

79. perc: Kanta baloldali szabadrúgására Lambulics teljesen egyedül érkezett a hosszú oldalon, de hét méterről az oldalhálóba lőtt.

82. perc: Szabó Ádám került óriási helyzetbe, 11 méterről leadott lövését Balajcza bravúrral hárította.

Nem hozott sok helyzetet az első félidő, az MTK stabilan védekezett, Pál András elfutásai révén pedig többször alakíthatott volna ki veszélyes helyzetet, a befejezésbe azonban rendre hiba csúszott.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hXMgiEg2NJ8VDc7f

Így látták a főszereplők

Az eseménytelen első félidő után mindkét tréner cserélt, és úgy tűnt, Urbányi István húzása jött be, Paulus Roiha az első percekben veszélyesen mozgott. A lilák mezőnyfölénye azonban néhány perc elteltével szertefoszlott, az MTK több alkalommal is belőhette volna a győztes gólt, egyszer pedig meg is tette, egy téves bírói döntés miatt azonban Garami József csapata mégsem hagyhatta el győztesen a pályát.