Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a bajnok DVSC-TEVA hazai pályán nyert 3-2-re a Zalaegerszeg ellen úgy, hogy félidőben még a dunántúliaknál volt az előny. A listavezető Budapest Honvéd megállíthatatlan, ezúttal pakson nyert 3-0-ra.

NB I., 4. forduló:
DVSC-TEVA - Zalaegerszegi TE 3-2 (1-2)
Debrecen, 5000 néző
v.: Fábián M. (Varga Zs., Ortó Gy.)
DVSC: Balogh J. - Bernáth (Sándor T., 46.), Komlósi (Demjén, 15.), Mészáros N., Szűcs (Kerekes, 75.) - Kiss Z., Vukmir, Leandro, Dzsudzsák - Sidibe, Kouemaha
ZTE: Babalj - Dudics (Lukács, 84.), Polgár, Miljatovic, Vulin - Tóth Z. (Diawara, 72.), Máté, Davidov, Koplárovics (Tóth N., 73.) - Pekic, Waltner
gól: Dzsudzsák (21., 54.), Demjén (52.), illetve Koplárovics (30.), Pekic (43.)
sárga lap: Polgár (15.), Vukmir (18.), Bernáth (21.), Dzsudzsák (71.), illetve Vulin (35.), Dudics (71.)

14. perc: Máté távoli lövését Balogh védte szépen.

21. perc: előnybe került a Debrecen! Dzsudzsák jó szokásához hűen 28 méterről lövésre szánta magát, és a labda a kissé kint álló zalaegerszegi kapus fölött a hálóba vágódott (1-0).

30. perc: egyenlített a ZTE! Egy bedobás után Waltner törhetett kapura, majd az alapvonal közeléből középre adott labdáját Koplárovics közelről lőtte a kapuba (1-1).

43. perc: fordított a vendég gárda! Nagy debreceni hiba után Pekic mehetett egyedül kapura, majd a kapust is kicselezve éles szögből talált a hálóba (1-2).

52. perc: egyenlített a bajnokcsapat! Demjén csapta be egy csellel a rátámadó védőt, majd 16 méterről kilőtte a jobb felsőt (2-2).

54. perc: Dzsudzsák második góljával szerzett vezetést másodszor is a Debrecen! A hazai középpályás ezúttal egy csel után 14 méterről vette be Babalj hálóját (3-2).

67. perc: szép hazai támadás végén Kouemaha lövését bravúrral mentette Babalj, majd a kipattanót a menteni igyekvő Dudics lőtte a kapufára.

85. perc: Sándor nagyszerű labdával indította Kerekest, aki azonban nagy helyzetben 8 méterről mellé lőtt.

Az első félidőben nagy lelkesedéssel kezdte a mérkőzést, majd a biztos vezetés tudatában kicsit kiengedtek, amit a rendkívül jól kontrázó vendégek kétszer góllal büntettek, így vendégvezetéssel fejeződött be az első negyvenöt perc.

A fordulás után kilenc perc alatt megfordította az eredményt a bajnokcsapat, de ezt követően sem adta fel a gólszerzés lehetőségét. A becsülettel küzdő zalaegerszegiek ezután már nem tudtak betalálni, így a DVSC megérdemelten tartotta otthon a három pontot.