Társoldalunk:

Pazar Honvéd, vigasztalódó Debrecen

2007.08.11. 19:27

NB I., 4. forduló
Paksi FC - Budapest Honvéd 0-3 (0-2)
Paks, 3000 néző
v.: Szabó Zs. (Kispál R., Hegyi P.)
Paks: Kovács A. - Molnár Z., Éger (Horváth S., 70.), Salamon, Hanák - Vári (Horváth F., 46.), Zováth, Heffler, Csehi (Báló, 30.) - Tököli, Márkus
Honvéd: Tóth I. - Mogyorósi, Benjamin, Smiljanic, Vincze Z. (Tóth B., 77.) - Genito, Ivancsics (Diego, 73.), Bárányos, Magasföldi - Abraham (Koós, 62.), Hercegfalvi
gól: Hercegfalvi (12.), Abraham (34., 48.)
sárga lap: Tököli (36.), Heffler (55.), Báló (59.), Éger (59.), illetve Mogyorósi (28.), Magasföldi (87.)
kiállítva: Tököli (36.)

12. perc: megszerezte a vezetést a Honvéd! Abraham és Éger harcolt meg egy előrevágott labdáért melyből a kispesti támadó került ki győztesen, majd az idegenlégiós lövését még bravúrral védte Kovács, de a kipattanót Hercegfalvi a hálóba továbbította (0-1).

34. perc: két gólra nőtt a fővárosiak előnye! Ivancsics szerzett labdát a hazaiak térfelén, majd középre adását Abraham Salamont megelőzve 5 méterről a jobb sarokba fejelt (0-2).

36. perc: Tököli megsértette Szabó Zsolt játékvezetőt, aki előbb sárga lapot adott, majd miután tovább folytatta a szövegelést a támadó, piros lapot adott a hazai játékosnak.

48. perc: három gólra nőtt a Honvéd vezetése! Bárányos nagyszerű labdával indította Abrahamot, aki betört a büntetőterületre, és a kapuba passzolt (0-3).

53. perc: szabadrúgáshoz jutottak a paksiak, de Heffler csavarását Tóth kiszedte a léc alól.

66. perc: Báló átadása után Horváth Ferenc került helyzetbe, de a támadó 14 méterről nem találta el a kaput.

A vendégek gyors gólja megzavarta a hazaiakat, akik a rossz bajnoki kezdés miatt amúgy is feszültebbek voltak, így a második kispesti találat után nem csak kétgólos hátrányban, de a szövegelésért kiállított Tököli miatt, már egy fővel kevesebben fejezték be az első félidőt.

A szünet után Abraham második találatával végképp eldőlt a mérkőzés, ahol az ekkor már tíz főre fogyatkozó hazaiak nem tudtak gólhelyzetet kialakítani a kispestiek kapuja előtt, így négy forduló után továbbra is pont nélkül állnak Lengyel Ferenc tanítványai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK