Társoldalunk:

Pazar Honvéd, vigasztalódó Debrecen

2007.08.11. 19:27

NB I., 4. forduló
BFC Siófok - Győri ETO 0-1 (0-0)
Siófok, 3000 néző
v: Szabó S. 
Siófok: Hegedűs L. - Tusori, Kuttor, Forgács, László - Eugene, Kanta - Homonyik (Selei, 79.), Nagy L. (Gajda, 68.), Melczer - Fülöp 
Győr: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Völgyi - Bank - Pákolicz (Tokodi, 85.), Bogdanovic, Józsi (Granát, 80.) - Brnovic, Bajzát (Jäkl, 59.)
gól: Stark (56.) 
sárga lap: Fülöp (80.), illetve Nikolov (69.)

13. perc: a kapujából kifutó Stevanovic elütötte Fülöpöt a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető tizenegyest adott, de Forgács büntetőjét a győri kapus szögletre ütötte.

24. perc: Bajzát távoli próbálkozása zúgott el kapu fölött.

44. perc: Kanta 25 méterről leadott lövése után a lécen csattant a labda.

55. perc: megszerezte a vezetést a Győr! Szabadrúgáshoz jutottak a vendégek a kaputól 17 méterre, és Bogdanovic legurítását Stark védhetetlenül lőtte a jobb alsóba (0-1).

68. perc: Völgyi 18 méteres szabadrúgása szállt a kapu mellé.

Az első negyvenöt perc végig kiegyenlített küzdelmet hozott, ahol a hazaiak hiába harcoltak ki büntetőt az első negyedórában, mert nem tudták értékesíteni, így gólnélküli döntetlennel ért véget az első félidő.

A folytatásban Stark jól eltalált lövésével megszerezte a vezetést a Győr, amit a továbbiakban magabiztosan tudott tartani, így a kevés helyzetet hozó második negyvenöt perc végén a vendégek vonulhattak le győztesen a pályáról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK