Társoldalunk:

Pazar Honvéd, vigasztalódó Debrecen

2007.08.11. 19:27

NB I., 4. forduló
FC Sopron - Nyíregyháza 1-1 (1-1)
Sopron, 2500 néző
v: Mészáros  
Sopron: Varga - Farkas, Dlusztus, Sifter, Ködöböcz (Freud, 60.) - Gyömbér, Pintér, Giura (Reinhardt, 84.), Dancs (Hullám, 34.) - Belic, Tchana 
Nyíregyháza: Lazareanu - Zaleh, Bagoly (Sipos, 53.), Ambrusz, Cornaci - Miskolczi (Minczér, 55.), Zabos, Hegedűs, Lippai - Montvai, Moldovan (George, 79.)
gól: Tchana (10.), illetve Miskolczi (25.) 
sárga lap: Tchana (65.), illetve Hegedűs (37.), Miskolczi (51.), Lazareanu (92.)

9. perc: előnybe került a Sopron! Farkas jobb oldali beadását Dancs lőtte kapura, ami egy védőről kipattant, de Tchana közelről a hálóba lőtt (1-0).

25. perc: váratlanul egyenlített a Nyíregyháza! Miskolczi vezette fel a labdát majd gondolt egyet és 25 méterről lövésre szánta magát, ami a kapu jobb oldalába vágódott (1-1).

A Sopron nagy lelkesedéssel vetette bele magát a küzdelembe, azonban a gyorsan szerzett vezetés után visszavett az iramból, így a nyírségiek vették át a játék irányítását. A vendégek ezt követően rövid idő alatt kiegyenlítettek, és mivel a folyatásban újabb gól nem esett, így döntetlennel vonultak a szünetre a csapatok.

A térfélcsere után nagyot esett a találkozó színvonala, ahol leginkább a mezőnyben birkóztak egymással a két gárda játékosai, de gólhelyzetig egyik oldalon sem jutottak, így a találkozó végén igazságos eredmény született.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK