Nem úszta meg sem Tököli, sem a Fradi

2007.08.14. 19:11

Komoly büntetést kapott Tököli Attila, a Paks labdarúgója, akit a hétvégi Budapest Honvéd elleni bajnokin Szabó Zsolt játékvezető szövegelésért állított ki, s aki nemcsak edzőjével volt tiszteletlen, de még egy nézőn is elégtételt kívánt venni.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy Tököli Attila, a Paks csatára öt bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára. A 4. fordulóban szintén kiállított Dienes András (Tatabánya) és Kovács Gábor (Vasas) 1-1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás kapott.

A bizottság - tárgyalás megtartása után - egy mérkőzésre mérsékelte a diósgyőri Farkas Norbert korábbi, két mérkőzésre szóló eltiltását.

A Siófok-Győr mérkőzésen történt szurkolói rendbontások miatt a testület a Siófokot 500 ezer, a Győri ETO FC-t 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A másodosztályban a Ferencváros a Pécs és a Százhalombatta elleni barátságos mérkőzéseken történt rasszista szurkolói bekiabálások miatt 200 ezer forintos pénzbüntetést kapott, és a soron következő barátságos mérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendeznie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK